„Viitorul trebuie planificat!”

Ai idei pentru PARK(ing) Day 2011?

Adună-ţi prietenii, colegii sau familia şi înscrie cea mai creativă idee pentru un oraş mai vesel. Ai la dispoziţie trei locuri de parcare ca să îţi întinzi picioarele.
PARK(ing) Day este un eveniment ecologic desfăşurat la nivel mondial, care atrage atenţia asupra lipsei spaţiului verde din marile aglomeraţii urbane. În Bucureşti, 16 septembrie este ziua în care cetăţenii se vor bucura de spaţiul verde în… locurile de parcare din centrul orasului. Preţ de o zi, transformăm parcarea  într-un loc prietenos, unde fiecare bucureştean este invitat să creeze spaţiul său ideal.
Concursul de idei are loc între 18 iulie – 21 august 2011. Vom selecta 10 grupuri de participanţi creativi, iar noi ne vom ocupa de partea administrativă: aprobările de la Primărie, gazonul viu şi o parte din cele necesare ca ideea să devină realitate. Te invităm apoi să îţi pui ideea în practică sau să citeşti, să te joci cu cei mici, să îţi repari bicicleta -  să profiţi de câteva momente de plăcere în mijlocul oraşului tău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu