„Viitorul trebuie planificat!”

Workshop - “Perceptia spatiului urban-locul tau in comunitate”

Workshop-ul cu titlul “Perceptia spatiului urban-locul tau in comunitate” este sustinut de catre membrii asociatiei Expose Architecture in colaborare cu Asociatia Romana de Psihologie Comunitara (ARPC), in cadrul conferintei internationale “Promovarea starii de bine, a sanatatii si a justitiei sociale”, organizata de ARPC.
Evenimentul va avea loc in data de 9 septembrie 2011, ora 12, la Hotel Continental Forum din Oradea.
Workshop-ul “Perceptia spatiului urban – locul tau in comunitate” este destinat oricarui doritor, fiind o sectiune speciala, interdisciplinara. Se doreste o colaborare intre arhitecti, psihologi, medici, planificatori, geografi, sociologi, etc., pentru imbunatatirea starii de bine in spatiul comunitar. De aceea participarea la acest workshop nu este conditionata de natura profesiei participantilor.

Taxa de participare este de 20 euro si se achită în contul Asociaţiei Expose Architecture, deschis la Banca Comerciala Romana, cu mentiunea Workshop 16.
Cont IBAN RON RO54 RNCB 0015 1209 7319 0001
ASOCIATIA EXPOSE ARCHITECTURE, CIF 28144685
Participantii se pot inscrie on-line accesand formularul(workshop 16) concomitent cu trimiterea unui email pe adresa asociatiei expose.architecture@gmail.com, dupa achitarea taxei de participare.
Mai multe detalii despre workshop puteti afla de la reprezentantii Expose Architecture la nr telefon 0740.210.425 sau 0766.377.783 

Sursa: oradeamea.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu