„Viitorul trebuie planificat!”

Fiecare parc are povestea lui a ajuns la Oradea

Începând cu data de 3 septembrie şi până în 18 septembrie, orădenii pot decide prin vot asupra amenajarii unui spaţiu de joacă în oraş. Programul, intitulat “Fiecare parc are povestea lui” este organizat şi susţinut financiar de Provident şi a dus deja la amenajarea de parcuri in 5 oraşe din ţară.
In Oradea programul se desfasoara in parteneriat cu Asociatia pentru Dezvoltare Durabila si Promovarea Turismului si cu Primaria Oradea. In urma discutiilor cu aceste institutii, trei parcuri din Oradea au fost propuse pentru reamenajare.
Astfel zonepe propuse sunt:

a)Un loc de joaca in cartierul Dragos Voda
b)Locul de joaca din parcul Ghioceilor
c)Un loc de joaca in strada Sovata


Cum puteţi vota?
Puteti vedea cum arată spaţiile propuse pentru amenajare şi puteţi opta pentru unul dintre acesta dând click aici sau aici
Parcul care aduna cele mai multe voturi cumulat va fi declarat parcul castigator in urma analizei tuturor voturilor si validarii de catre un comitet special format din reprezentanti ai Primariei Oradea, ai Asociatiei pentru Dezvoltare Durabila si Promovarea Turismuluisi ai Provident. Locul de joaca va fi amenajat până la finele lunii octombrie.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu